Начало
Твоят БРОКЕР
Услуги
Партньори
Контакти
Полезни
Лични данни (GDPR)
Гаранции Защо Евро Брокер? Твоят ПОРТАЛ
enru
... или имате ли защита от избрания застрахователен брокер?

Съвет(!) Ще си позволим да Ви дадем няколко съвета и въпроси на които да си отговорите при избор на Твоят БРОКЕР:

Лицензиран ли е вашият брокер?
Винаги е добре да знаете, че някой, който предоставя важни услуги за вас е квалифициран. Проверете информацията за лиценза на Вашият застрахователен брокер, издаван по строга система за професионална акредитация, въведена от Министерство на Финансите чрез Комисия по Финансов надзор през 2000 г.

Спазва ли Кодекса за застраховане?
Поведението на застрахователните брокери се регулира от Кодекса за застраховане и се контролира от Агенция за Застрахователен надзор. Кодекса за застраховане изисква морал, професионализъм, ясна и навременна комуникация с клиента, правилна преценка при сключване на застрахователни договори, адекватна реакция и съдействие в случай на вреда или щета.

Поддържа ли задължителна застраховка "Професионална отговорност"?
При съдебен иск към застрахователния брокер, същия е длъжен да поддържа застраховка "Професионална отговорност" с минимален лимит 2 240 400 лева за един иск, която гарантира, че виновно или небрежно причинените пропуски и грешки ще бъдат овъзмездени.

Вписан ли е в Регистъра на Комисията за защита на лични данни, като Администратор? Както и спазва ли Етичния кодекс за поведението си на администратор ?

Разяснете на Вашия брокер максимално подробно своя бизнес. Предполагаемите и свързани с него рискове, както и Вашите бъдещи проекти. Резултатът - полза за Вашия бизнес.

И-мейл

Парола
Вход        
Регистрация
Забравена парола

Създаден от IBS