Начало
Твоят БРОКЕР
Услуги
Партньори
Контакти
Полезни
Лични данни (GDPR)
enru
БАЗБ и АБЗ ще връчат за трета поредна година наградите „Застрахователи на обществото 2017 г.“

Застрахователни компании и брокери ще се състезават за трета поредна година за наградите за корпоративна социална отговорност „Застрахователи за обществото“, връчвани от Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ) и Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ). Конкурсът е основан през 2015 г. като съвместна инициатива на двете асоциации с цел стимулиране на приноса на застрахователния бизнес към обществено значими проекти и отличаване на социално отговорните компании. Наградите ще бъдат връчени на тържествен бал на 5 октомври по случай навършването на 25 години от основането на Асоциация на българските застрахователи (АБЗ) и празника на застрахователя.

Кандидатите – застрахователни компании и брокери, ще представят свои реализирани социални инициативи през последната една година, а победителите ще бъдат избрани след гласуване от членовете на двете асоциации. Интересът към третото издание на конкурса е извънредно голям и се очаква силна конкуренция между участниците.

С утвърждаването на този конкурс, застрахователния бранш дава своя принос към едно по-задружно и социално ориентирано бизнес общество. Целта на организаторите на конкурса е да покажат, че за развитието на застраховането и изобщо бизнеса, е важно сътрудничеството между всички участници на пазара – както застрахователните компании, така и застрахователните брокери. Важни са не само финансовите резултати, но и изграденото доверие, отношението към проблемите на хората и добрите каузи, с които се опитваме да допринасяме за устойчивото развитие и благополучието на обществото.

И-мейл

Парола
Вход        
Регистрация
Забравена парола

Създаден от IBS