Начало
Твоят БРОКЕР
Услуги
Партньори
Контакти
Полезни
Лични данни (GDPR)
enru
Top Gear се завръща на екран, определиха заместника на Джеръми Кларксън

Източник: http://insmarket.bg/

Крис Еванс ще новият водещ на предаването

Британската телевизия ВВС обяви, че култовото автомобилно шоу Top Gear се завръща на екран и вече има определен заместника, който ще смени уволнения кумир на милиони зрители Джеръми Кларксън. Новото лице на предаването ще е популярният телевизионен и радио водещ Крис Евънс, известен със своята любов към автомобилите.

От ВВС също обявиха намерението си да представят "напълно обновено" шоу, което означава, че изстива мястото и на досегашните ководещи Джеймс Мей и Ричард Хамънд.

Евънс и по-рано бе спряган за заместник на Кларксън, но бе заявявал, че не е заинтересован. Сега обаче той твърди, че е крайно "въодушевен" от предложението и обещава да направи всичко по силите си, за да "прояви уважение към постигнатото досега в Top Gear и да поведе шоуто напред".

Все още не е обявено кой ще води автопредаването заедно с Евънс.

Към момента той работи като водещ на сутрешното шоу по втора програма на радио BBC Radio 2, което е най-популярното в страната и се радва на аудитория от 10 млн. слушатели. Евънс обяви в Twitter, че няма да изостави и работата си в радиото.

Джеръми Кларксън бе отстранен от ефир през март тази година след скарване с техническия продуцент на BBC Ойсин Таймън. Повод за скандала стана това, че продуцентът не могъл да осигури топла храна на Кларксън и екипа му след снимачния ден, понеже кухнята вече била затворена.

На 10 март, след вътрешно разследване, BBC обяви, че няма да продължи договора с Кларксън.

Top Gear е най-популярното предаване в света, като ежеседмично е гледано от около 350 млн. души.

И-мейл

Парола
Вход        
Регистрация
Забравена парола

Създаден от IBS