Начало
Твоят БРОКЕР
Услуги
Партньори
Контакти
Полезни
Лични данни (GDPR)
enru
Членовете на БАЗБ отново спечелиха най-престижните награди в застрахователния бранш за 2016 година
ПрессъобщениеЧленовете на БАЗБ отново спечелиха най-престижните награди в застрахователния бранш за 2016 година

Класирането на челните места и наградите, които отново бяха присъдени на членовете на БАЗБ са поредното доказателство за значимостта и приноса на БАЗБ зв развитието на застрахователния пазар в България.

Призовете бяха раздадени на празничната церемония за връчване годишните награди “Застраховател на годината “, “Пенсионноосигурително дружество на годината” и Застрахователен брокер на годината” – 2016 вчера.

Застрахователен брокер на годината в категория “Общо застраховане” на трето място се класира "Тотал Инс - Застрахователен брокер".
Второ място взе “Ес Ди Ай Груп" ООД.
Първо място спечели "Ай Енд Джи Иншурънс Брокерс" ООД.
Г-жа Ралица Агайн-Гури, заместник-председател на КФН, ръководещ управление "Застрахователен надзор", приветства и връчи наградата на г-н Николай Здравков, съдружник и управител в дружеството.

Застрахователен брокер на годината в категория „Най-динамично развиващ се застрахователен брокер” през 2016 г. на трето място се класира "Брокер Инс" ООД;
Второ място за " Ай Енд Джи Иншурънс Брокерс" ООД.
Приза в категорията спечели "Мусала Иншурънс Брокер". Наградата бе връчена на г-жа Ваня Дамянова от г-н Петър Андронов, председател на УС и главен изпълнителен директор на СИБАНК, мениджър на КВС Груп за България.

Председателят на БАЗБ управител на Инстрейд Застрахователен брокер Ивета Кунова, и получи специалната награда за личен принос в развитието на посредничеството в застраховането. Работата на г-жа Кунова бе представена от проф. д.ик.н Нено Павлов – председател на УС на фондация “Проф. д-р Велеслав Гаврийски”. Престижната наградата й бе връчена от г-н Хасан Адемов, председател на Комисията по труда, социалната и демографската политика в 44-то Народно събрание.

Премийния приход, реализиран чрез застрахователните брокери през 2016 г., възлиза на 1 071 233 461 лв., от които 983 503 593 лв. в полза на застрахователи със седалище в България и 87 729 867 лв. в полза на застрахователи от други държави.
Повече от една трета от премийният приход 36 % (385 679 964 лв). е реализиран от двадесет и пет застрахователни брокери, членове на Българската Асоциация на Застрахователните Брокери. У нас към края на 2016 година са регистрирани 369 брокери.

И-мейл

Парола
Вход        
Регистрация
Забравена парола

Създаден от IBS