Начало
Твоят БРОКЕР
Услуги
Партньори
Контакти
Полезни
Лични данни (GDPR)
Сигнали
enru
Николай Здравков отново оглави Българската асоциация на застрахователните брокери

https://baib.bg/

Негови заместници са Моника Минкова и Янаки Янакиев

Николай Здравков бе преизбран за председател на Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ). Това стана на Общото събрание на асоциацията, на което присъстваха 23 членове. Общото събрание, състояло се на 29 март, избра за следващ тригодишен мандат Управителен съвет, членове на Контролната и Етични комисии на асоциацията.
Председател на Управителния съвет е Николай Здравков – управител на "Ай енд Джи Иншурънс Брокерс" ООД, заместник председатели са Моника Минкова – управител на "Реномиа" ООД, и Янаки Янакиев – управител на "Амарант България" ООД, а членове – Ясен Христов, Председател на СД на Ес Ди Ай Груп АД, и Ивета Кунова , управител на "Инстрейд Застрахователен Брокер" ЕООД.
Контролната комисия се ръководи от Боян Ангелов с членове Деница Кирилова и Анелия Ангелова.
Новият председател на етичната комисия е Румен Стайков – управител на "Брокер Инс" ООД с редовни членове Пенка Стефанова и Румен Христов и резервни членове Мария Велева и Михаил Антонов.

Общото събрание разгледа и прие доклад за дейността на Управителния съвет и Финансови отчети. Събранието протече в изключителен дух на сплотеност и обединение за разрешаване на проблемите и преодоляване на предизвикателствата пред застрахователното брокерско съсловие.

И-мейл

Парола
Вход        
Регистрация
Забравена парола

Създаден от IBS