Начало
Твоят БРОКЕР
Услуги
Партньори
Контакти
Полезни
Лични данни (GDPR)
enru
Булстрад Живот, Евроинс и Дженерали спечелиха наградите „Застрахователи на обществото 2017“

Благотворителни инициативи на компаниите Булстрад Живот, Евроинс и Дженерали получиха тазгодишните награди „Застрахователи за обществото“, връчвани от Асоциацията на българските застрахователи и Българската асоциация на застрахователните брокери. Конкурсът се проведе за трета поредна година и има за цел да утвърди добрите практики в застраховането и да стимулира дългосрочните инициативи в полза на българското общество.

На първо място бе отличена инициативата на Булстрад Живот,която оказва подкрепа на ученици и студенти – сираци и полусираци, с отличен успех, за да продължат образованието си. Чрез стипендиантската програма „Готови за успех” се помага на млади хора, които са мотивирани, целеустремени и имат нужда от шанса да докажат способностите си. Второто място бе спечелено от Евроинс с техния летен лагер за сирачета с тежки физически увреждания. Целта на каузата е осигурявне на средства за летен рехабилитационен морски лагер за сирачета с тежки физически увреждания.Трето място бе отредено на Дженерали. Стремежът на Дженерали е да подпомага деца в труден етап от живота им и да отключи потенциала на хората в неравностойно положение, за да могат те сами да променят живота си, този на своите семейства и общност.

Общо 12 кампании се бориха за наградите „Застрахователи за обществото “ 2017. Призовете бяха раздадени на тържествен бал по случай професионалния празник на застрахователния бранш и 25 години от създаването на Асоциация на българските застрахователи на 5 октомври,2017 в х. „Балкан“. Вечерта продължи с много музика и празнично настроение!

И-мейл

Парола
Вход        
Регистрация
Забравена парола

Създаден от IBS