Начало
Твоят БРОКЕР
Услуги
Партньори
Контакти
Полезни
Лични данни (GDPR)
Твоят ДОМ Твоят ЖИВОТ Твоят АВТОМОБИЛ Твоят БИЗНЕС
enru

ТВОИТЕ НАЧИНИ И СРЕДСТВА ЗА ПРИДВИЖВАНЕ

Като собственици или ползватели на автомобил, без съмнение сте разбрали, че хората около Вас постоянно се оплакват от цената на автомобилната си застраховка. Факт е обаче, че цената зависи от Вас и управлявания от Вас автомобил, като например какъв е автомобила, който притежавате или управлявате, какво застрахователно покритие си купувате, както и коя застрахователна компания избирате.

Когато става дума за Твоят АВТОМОБИЛ има два вида застраховки, които може да сключите и те са:
Show details for ЗадължителнаЗадължителна
Hide details for ДоброволниДоброволни

  Hide details for КаскоКаско
  Покрива щети върху Твоят АВТОМОБИЛ, като например разходите за възстановяване, за щети причинени на паркинг, при пожар, кражба или грабеж, движение и само-катастрофа, както и при ПТП (пътно-транспортно произшествие) с друг участник. Всички разходи за възстановяване на Твоят АВТОМОБИЛ ще бъдат покрити от Твоят Застраховател, без значение дали сте невинен или виновен участник в събитието, стига да сте изряден водач и МПС да е технически изправно.
  Съществуват няколко типа покритие на Твоят АВТОМОБИЛ, които са описани по-долу:
   Hide details for Пожар и КражбаПожар и Кражба
   Подразбира се от покритието, т.е. имайте предвид, че в случай, че само-катастрофирате или имате щета на паркинг, Твоят Застраховател няма основание да Ви плати обезщетение. Също така, ако сте участвал в катастрофа с друга кола и Вие сте допуснали грешка, Твоят Застраховател, няма да Ви изплати обезщетение, независимо дали другия участник е известен или не. Този тип на покритие Ви защитава единствено срещу събития причинени от "Пожар" или "Кражба".
   Съвет(!): За да спестите пари е възможно да я комбинирате със задължителната застраховка "Гражданска отговорност".
   Show details for Невинен участник в ПТП (пътно-транспортно произшествие)Невинен участник в ПТП (пътно-транспортно произшествие)
   Show details for Пълно покритиеПълно покритие
  Show details for Злополука на местата в МПСЗлополука на местата в МПС

Застраховкатата на Вашия автомобил, осигурява спокойствието Ви. Спестете си част от неприятните изненади, които ви поднася ежедневието. Сигурност винаги и по всяко време, без изненади.
И-мейл

Парола
Вход        
Регистрация
Забравена парола

Създаден от IBS