Начало
Твоят БРОКЕР
Услуги
Партньори
Контакти
Полезни
Лични данни (GDPR)
Твоят ДОМ Твоят ЖИВОТ Твоят АВТОМОБИЛ Твоят БИЗНЕС
enru

ТВОИТЕ НАЧИНИ И СРЕДСТВА ЗА ПРИДВИЖВАНЕ

Като собственици или ползватели на автомобил, без съмнение сте разбрали, че хората около Вас постоянно се оплакват от цената на автомобилната си застраховка. Факт е обаче, че цената зависи от Вас и управлявания от Вас автомобил, като например какъв е автомобила, който притежавате или управлявате, какво застрахователно покритие си купувате, както и коя застрахователна компания избирате.

Когато става дума за Твоят АВТОМОБИЛ има два вида застраховки, които може да сключите и те са:
Hide details for ЗадължителнаЗадължителна

  Защитава Вас, като ползвател или собственик на АВТОМОБИЛ, ако невинно или виновно причините вреди на пешеходци, шофьори и пътници в пострадали автомобили, щети на сгради и превозни средства, както и ще Ви защити от всеки предявен срещу Вас съдебен иск за увреждане на лица и материални щети. Популярното име е "Гражданска отговорност"
  Съвет(!): Преди да се качите зад волана:
  Уверете се че имате сключена полица "Гражданска отговорност" за автомобила, който управлявате или сте собственик по талон и проверете валидна ли е задължителната застраховка на Твоя АВТОМОБИЛ ?
  Проверете валиден ли е "Годишния технически преглед (ГТП)" на автомобила!
  Не карайте пил или дрогиран!
  Не забравяйте че Вашият Ангел-пазител няма 500 конски сили (366 KW) под крилата си!

Hide details for ДоброволниДоброволни
  Hide details for КаскоКаско
  Покрива щети върху Твоят АВТОМОБИЛ, като например разходите за възстановяване, за щети причинени на паркинг, при пожар, кражба или грабеж, движение и само-катастрофа, както и при ПТП (пътно-транспортно произшествие) с друг участник. Всички разходи за възстановяване на Твоят АВТОМОБИЛ ще бъдат покрити от Твоят Застраховател, без значение дали сте невинен или виновен участник в събитието, стига да сте изряден водач и МПС да е технически изправно.
  Съществуват няколко типа покритие на Твоят АВТОМОБИЛ, които са описани по-долу:
   Show details for Пожар и КражбаПожар и Кражба
   Show details for Невинен участник в ПТП (пътно-транспортно произшествие)Невинен участник в ПТП (пътно-транспортно произшествие)
   Show details for Пълно покритиеПълно покритие
  Show details for Злополука на местата в МПСЗлополука на местата в МПС

Застраховкатата на Вашия автомобил, осигурява спокойствието Ви. Спестете си част от неприятните изненади, които ви поднася ежедневието. Сигурност винаги и по всяко време, без изненади.
И-мейл

Парола
Вход        
Регистрация
Забравена парола

Създаден от IBS