Начало
Твоят БРОКЕР
Услуги
Партньори
Контакти
Полезни
Лични данни (GDPR)
Твоят ДОМ Твоят ЖИВОТ Твоят АВТОМОБИЛ Твоят БИЗНЕС
enru

ТВОИТЕ НАЧИНИ И СРЕДСТВА ЗА ПРИДВИЖВАНЕ

Като собственици или ползватели на автомобил, без съмнение сте разбрали, че хората около Вас постоянно се оплакват от цената на автомобилната си застраховка. Факт е обаче, че цената зависи от Вас и управлявания от Вас автомобил, като например какъв е автомобила, който притежавате или управлявате, какво застрахователно покритие си купувате, както и коя застрахователна компания избирате.

Когато става дума за Твоят АВТОМОБИЛ има два вида застраховки, които може да сключите и те са:
Show details for ЗадължителнаЗадължителна
Hide details for ДоброволниДоброволни

  Hide details for КаскоКаско
  Покрива щети върху Твоят АВТОМОБИЛ, като например разходите за възстановяване, за щети причинени на паркинг, при пожар, кражба или грабеж, движение и само-катастрофа, както и при ПТП (пътно-транспортно произшествие) с друг участник. Всички разходи за възстановяване на Твоят АВТОМОБИЛ ще бъдат покрити от Твоят Застраховател, без значение дали сте невинен или виновен участник в събитието, стига да сте изряден водач и МПС да е технически изправно.
  Съществуват няколко типа покритие на Твоят АВТОМОБИЛ, които са описани по-долу:
   Show details for Пожар и КражбаПожар и Кражба
   Show details for Невинен участник в ПТП (пътно-транспортно произшествие)Невинен участник в ПТП (пътно-транспортно произшествие)
   Hide details for Пълно покритиеПълно покритие
   Пълното покритие е без съмнение най-скъпото. Въпреки това е най-често срещаният тип на автомобилни застраховки, било то защото финансовото дружество - собственик, го превръща в задължително изискване или защото собственикът е по-спокоен с него .
   Накратко, както подсказва името му, пълно покритие на Твоят АВТОМОБИЛ осигурява Вас срещу всякакъв вид събития, включително виновно поведение и паркинг. Включвайки това покритие, Вие не се интересувате по Ваша вина ли е събитието, довело до щети, или не. И нещо повече: ако виновния водач, причинил щети на автомобила Ви, няма задължителна застраховка, Вие можете да се обърнете към Застрахователя си и той ще покрие щетите.
   Съвет(!):
   не оставяйте в автомобила талон и ключове;
   проверете покрити ли сте срещу умишлен палеж в България и чужбина;
   проверете имате ли право на "доверен" или "официален" сервиз при щета;
   проверете покрити ли са разходите за изправяне и репатриране при ПТП в България и чужбина;
   добавете "асистанс при технически проблем"
   имайте предвид, че при тотална щета или кражба няма да получите 100% от стойността на Твоят АВТОМОБИЛ, а действителната стойност на Автомобила към датата на събитието, а в случаите на тотална щета - без запазени части, агрегати и детайли.
   ако Твоят АВТОМОБИЛ е над 10 години е по-добре да не го застраховате за това покритие. Удачни варианти за Вас са описани по-горе. Ако обаче автомобилът Ви е над 25 години, той се счита за "класически". Като такъв, този тип автомобили трябва да бъдат застраховани по специален начин.
  Show details for Злополука на местата в МПСЗлополука на местата в МПС

Застраховкатата на Вашия автомобил, осигурява спокойствието Ви. Спестете си част от неприятните изненади, които ви поднася ежедневието. Сигурност винаги и по всяко време, без изненади.
И-мейл

Парола
Вход        
Регистрация
Забравена парола

Създаден от IBS